tiistai 24. huhtikuuta 2012

Pieni Pipatehdas kiittää ja kumartaa!

Ja pitkästä aikaa ehdin blogia päivittämään! Tämä vuosi on ollut aikamoinen, niin pipojen virkkausmielessä kuin muutenkin. Laskeskelin tuossa että n. 50 pipoa olen jo ehtinyt tänävuonna virkata eli n. 12-13 pipoa kuukaudessa! Nyt on kuitenkin aika laittaa pillit pussiin kahdestakin syystä. Kevät tulee jo niin vauhdilla että kohta ei pipoja enää tarvita ja ehkä se suurempi syy on operaatio töihin paluu. Tuskin kuitenkaan tämäkään harrastus kokonaan loppuu, mutta en uskalla ottaa tilauksia vastaan kun en tiedä kuinka ehdin/jaksan virkkailla töiden lomassa. Nyt sitten kuvia maalis/huhtikuun aikana valmistuneista pipoista sekä pienistä pipopäistä :)
Ensimmäisessä kuvassa ovat kaksospojat Nooa ja Nuutti uudet Martti ja Salama pipot päässään :)


Ja tekemäni talvipipo Molo Kidsin Rainbowhaalarin kaverina.

Seuraavasta piposta tuli aivan ihana lime/turkoosi, mutta jostain syystä en saanut kuvaan tuota väriä kunnolla, näyttää ihan keltaiselta :/ Mutta uusi kuvio tuli testattua ja tykkään kovasti!
Seuraavat 4 pipoa lähtivät kaikki samaan osoitteeseen.


Seuraavassakin herkullisen värisessä pipossa uusi kuvio, omppu :)

Seuraava pipo on turkoosi/beige ja alla kuva pienestä käyttäjästään.

Seuraavaksi kaksi samanlaista pipoa, toinen korvaläpillä ja toinen ilman. Ja kuva myös jälkimmäisestä suloisen käyttäjänsä päässä :)Siskoksille lähti seuraavat pipot. Ihanat värit :)


Ja Cars-teema jatkuu välikausipipona :)


Ja seuraava on tehty Ticketin kukkakuosin kaveriksi.


Seuraavan pipon tein serkkupojalle. Cars aihetta taas :) Ja perässä kuva piposta Aleksin päässä :)

Seuraavista piposta ei olekaan kun vain tämä "poseerauskuva" kun unohdin kuvat näpätä. Tähtipipoissaan siis poseeraavat ystäviemme kaksospojat Otto ja Rasmus :)


Seuraavat pipot meni kaverin lapsille, raidallisesta langasta kun virkkaa niin aina tulee vähän erilaista jälkeä. Pojan pipoon tuli hauskat, selkeät raidat.

Vielä omien poikien poseerauskuvat :) Näistäkään en ottanut erikseen kuvia. Pojilla on päällään Cupcaken asut joiden kaveriksi tein pipot :)Ja viimeisenä vähän huono kuva setistä jonka tein kaverin vauvalle. Autopipo, tumput ja tossut. Harmittaa että unohdin ottaa niistä kunnon kuvat ennen paketoimista, enkä sitten enää raaskinut purkaa kuvaamista varten. Omasta päästä ilman ohjetta nuo tumput ja tossut taiteilin ja ihan hyvin onnistuivat siihen nähden :)

Ja siinä kaikki tälläkertaa... Seuraavaan päivitykseen voi mennä aikaa kun en tiedä milloin taas koukkuun tartun. Tykkäisin kovasti jos blogissa vierailijat jättäisivät jotain kommenttia!

3 kommenttia:

 1. Ihania pipoja,meillä yksi ahkerassa käytössä :)

  VastaaPoista
 2. Voi näitä ihanuuksia...! Meillä on mieskin ihastunut poitsun autopipaan. Ikävä kuulla että lopetat(en ehtinyt tilata toista pipaa, harmi), mutta ymmärrän kyllä hyvin syyn.

  Mukavaa kesän odotusta!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista! Voi olla että syksyllä teen muutamia pipoja, riippuu ihan työtilanteesta. Mutta kysyä kannattaa :)

  VastaaPoista