tiistai 1. marraskuuta 2011

Pipo pikku-ritarille... ja prinsessalle :)

No niin, aika on kulunut taas pipoja väsätessä :) Tässä nyt muutama kuva... Tämän ensimmäisen suunnittelin pikku-ritarille ja tämä on mahdollisuus voittaa itselle osallistumalla arvontaan blogissa Pikku-ritareiden linna.



Ja on tässä tehty pari pipoa myös prinsessoille :) Tämä pipo meni suloiselle Aada-neidille!


Ja pipo käyttäjänsä päässä :)



Tälläinen ihanuus tuli myös tehtyä, väärinkäsityksen seurauksena mutta se löysi heti uuden kodin :)



Tämmöinen tähtipipa lähti Helsinkiin :)


Ja lisää on tulossa :) Valmiitakin pipoja on jo muutama uutta kotia odottamassa ja ihania uusia väriyhdistelmiä olen päässyt kokeilemaan!



4 kommenttia:

  1. Todella ihania piposia. <3 Harmi kun meillä on jo kaikkiin pukuihin pipot! :(

    VastaaPoista
  2. sulla ei varmaan omaa yritystä ole vaan pimeänä myyt? muista sitten ilmoittaa verottajalle myyntisi koska muuten tuo käsityötehtailu on verojen kiertoa ja harmaata taloutta. kannattaisi ryhtyä yrittäjäksi niinkuin tunnolliset ihmiset tekevät.

    VastaaPoista
  3. Hei Anonyymi! Olen selvittänyt asian verottajan kanssa ja koska tämä on minulle harrastus ja toiminta on pientä, riittää että ilmoitan nämä pipotulot veroilmoituksen kohdassa muut tulot. Yritystä ei tarvitse tämän takia perustaa. Olet vapaa tarkastamaan asisn verottajalta. Mikäli haluat keslustella asiasta lisää niin tee se omalla nimelläsi. Tämmöinen verojenkiertäjäksi ja kunniattomaksi syyttäminen on jo kunnianloukkaus!

    VastaaPoista
  4. voi ziisus...
    taitaa olla kateellisen panettelua tuommoset puheet. Itse ei varmaankaan osaa edes virkata...
    Jos tämän blogin pitäjä haluaisi tehdä pimeetä bisnestä ja tahkota miljoonia veroja kiertämällä, niin tuskin hän siitä täällä netissä ja blogissa paljon huutelisi ja olisi varmasti IHAN TOISELLA alalla tahkoamassa sitä pimeetä rahaa. Käsitöillä ei tässä maassa rikastumaan pääse. Täällä halpatuonti-yhtiöt pyörittää ihan omaa monopoliaan.

    VastaaPoista