keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Kevät tulee...:)

Blogin päivittäminen on jäänyt viimeaikoina vähemmälle kun on ollut niin paljon kaikenlaista hommaa, myös pipojen virkkausta :) Ehdin pitää tuossa joulun ja loppiaisen välillä vähän taukoakin mutta nyt taas koukku heiluu tasaiseen tahtiin. Vielä olen villapipoja virkannut, mutta pikkuhiljaa on myös kevät mielessä, samoin kevät pipot :) Uudet langat pitäisi tulla tässä ihan lähiaikoina myyntiin ja sit pääsee taas sormet syyhyten virkkailemaan uusia värejä :) Tässäpä olisi vähän loppu ja alkuvuoden kuvasatoa teille :)

Seuraavat kaksi pipoa menivät sisaruksille ja tämä ensimmäinen ihan pienelle vauvalle. Olipa ihana virkata jotakin niin pientä <3



 Seuraavan pipon tein Eemelin siskolle, Ellariinalle Laihialle. Kuva piposta myös hänen päässään :)



 Vihreä ihanuus tuli myös tehtyä :)


Sitten tein taas vähän spesiaalimman pipon :) Toive oli Hello Kitty ja sellainenhan löytyi, tähän ei onneksi tarvinut heijastimia ja taisin viimeksi vannoa etten niitä enää noihin roikkuviin koristeisiin ompelekaan. hauska tästä tuli ja alla vielä kuva piposta Aada-neidin päässä :)




 Seuraava pipo on jotenkin NIIN ihana mun mielestä, talvinen prinsessapipo <3



 Seuraava pipo meni taas ystävän tyttärelle ja oli kuulemma mieleinen :)



 Seuraavat 2 pipoa tein hyväntekeväisyyteen vähän isommille lapsille, tai oikeastaan jo nuorille :)



Seuraavan pipon tein ystäväni työkaverille :)



Seuraavan pipon tein ihan itselleni ja sopii kyllä kuin nenä päähän mun talvipuvun kanssa yhteen :) Ja nyt kun tuli ihan itse testattua niin lämminkin se oli :)


Seuraavat pari pipoa menivät yhdelle pienelle poikaselle ja ovat muuten samanlaiset kuin Miksun ja Eemin pipot :)




 Pääsin tekemään pari sateenkaarilankaista pipoa lisää. Hauskasti tuo kuvio vaihtelee miten sattuu langat menemään ja kokokin tuohon vaikuttaa. Toisaalta kiva niin etteivät ole täysin samanlaiset :) Siskoksille menivät nämä :)




 Seuraavat meni myös sisaruksille. Ihanat tuli näistäkin :)




Vielä on muutama villapipo työnalla ja sitten pääseekin sopivasti kevät tunnelmiin. Saas nähdä kuinka taas omien poikien pipojen kanssa käy, tuleekohan kiirus niidenkin kanssa :)

Käykääs lukemassa blogia ahkeraan ja vinkatkaa eteenpäin. Kun 2000 kävijämäärä ylittyy niin saatampa jotain "arvonnan" tapaista kehitellä. Ja olisi mukava saada niitä kommentteja teiltä lukijoilta!